Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 825 kJ / 2 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,62 g |
Tuky | 238,32 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm4Y
Moje poznámka
Bůčkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm4Y
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 11 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 12 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 6 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 9 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 9 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 11 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 11 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 12 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 12 hodinami
Tématické fráze:
guláš z bůčku,
gulaš s bučku,
vepřový guláš z bůčku,
guláš z vepřového bůčku,
srbský guláš s ajvarem,
recepty z bučku,
guláš s paprikou kozí rohy,
ajvar do gulaše,
ajvar v gulasi,
gumáš z bůčku,
recept na gulas z bucku,
guláš s z bucku,
guláš z vepřového z bůčku,
gulálš z búčku,
co z bučku,
guláš s rohy,
guláš z bůčku s kozimy rohy,
jak se dělá z bucku gulas,
recept gulas z bucku,
guláš z bůčku
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
brambory,
paprika kozí roh,
hořčice,
ajvar,
paprika sušená sladká,
sádlo,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (7)