Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Klasické české pokrmy si nikdo nedovede představit bez dušeného zelí. Zkoušeli jste však zelí z kedlubny? Má příjemně nasládlou chuť, voní po česneku a hodí se k pečenému masu a knedlíkům.
Suroviny pro 4 porce
4-5
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,83 g |
Tuky | 2,23 g |
Vláknina | 46,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 103,50 g |
Postup přípravy
pořádně promícháme, podlijeme vodou a necháme dusit. Krok 3: Podle potřeby podléváme vodou, dusíme cca 20-30 minut. Na závěr dochutíme solí.
Zveřejněno 9. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Moje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 7 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 1 hodinou
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnové zelí s jablky,
struhadlo na kedlubny giganty,
kedlubnový zelí,
recept kedlubny a pórek,
kedlubnové zelí s jablkem
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
pórek,
česnek,
sůl,
olej olivový
Komentáře (1)