Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketové Míša řezy

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Nejen ovoce, ale i zelenina, jako třeba cuketa může skvěle fungovat ve sladkém moučníku. Vyzkoušejte tento recept na Míša řezy s cuketou v korpusu, lehkým tvarohovým krémem a skvělou polevou z Ledových kaštanů.

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie34 152 kJ /
8 163 kcal
Bílkoviny88,63 g
Tuky529,86 g
Vláknina37,60 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 496 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy742,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plech s vyšším okrajem vyložíme pečicím papírem. Troubu včas předehřejeme na 180 °C. Krok 2: Cuketu nastrouháme nahrubo a vymačkáme z ní přebytečnou šťávu. Krok 3: Tvarohy v kostce a máslo na krém vyndáme z lednice, aby před přípravou krému měly pokojovou teplotu. Krok 4: Mouku promíchanou s práškem do pečiva prosejeme a přidáme do nastrouhané cukety. Krok 5: Přidáme cukr, vejce, olej, kakao, skořici a vymísíme těsto. Pokud těsto bude tužší, přilijeme trochu mléka. Krok 6: Těsto vylijeme na plech, který vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 35-40 minut. Upečenost vyzkoušíme špejlí, kterou zapíchneme do korpusu a musí vyjít suchá. Krok 7: Na krém vyšleháme změklé máslo s tvarohem, cukrem krystal a vanilkovým cukrem. Krok 8: Ledové kaštany rozpustíme s máslem ve vodní lázni. Krok 9: Na upečený korpus nejprve natřeme krém a poté ho polijeme čokoládou. Necháme ztuhnout v lednici.

Zveřejněno 31. 3. 2018

Poznámka autorky mika59

Inspirace z internetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketové Míša řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7rnQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketové Míša řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7rnQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Výborný tip na využití cuket. Nenapadlo mne, že je můžu přidat i do tak rozšířeného a oblíbeného receptu. Co nejdřív vyzkouším. Díky za inspiraci ;-)

Tak tyto řezy dnes upeču. 😊😋👌

:yes::yes::yes::yes::yes:

:yes::yes::yes:paráda recept i foto:-K

Včera jsem je upekla do menší formy :-8 , těsto z 1/2 dávky , krém z celé a je to akorát :-O. Řezy jsou výborné :yes: Dovolila jsem si přidat fotky :-K

bystrouska: Moc Ti děkuji, za vyzkoušení, zprávu i pěknou fotku...;-):-K

Vyzkoušela jsem a řezy jsou vynikající. :-K:-K:-K

Michala77: Děkuji moc za vyzkoušení i zprávu :-K:-K

To bude asi mňamka, cuketu doma zbožňujeme :-)

:-O:yes:

Tématické fráze:
cuketovy misa rez, cuketové řezy s tvarohem, míša řez z cukety, míša řezy, cuketové řezy, cuketový míša, cuketové recepty, řezy s cuketou, cuketový rezy, cuketové míša, cuketové řezy bez mouky, cuketová rezy, rez z cukety, míša řez s cuketou, cuketove.misa.rezy, řezy z cukety, buchta misa rezy recept, míšovi řezy, cuketove rezy bez cukru, řez z z cukety

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krystal, cuketa, vejce, olej, prášek do pečiva, kakao, skořice, mléko, tvaroh, máslo, cukr krystal, cukr vanilkový, tyčinka ledové kaštany, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu