Suroviny
Porce: 1 velký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 464 kJ / 3 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,02 g |
Tuky | 127,94 g |
Vláknina | 16,13 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 607,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý koláč z černých jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jw6o
Moje poznámka
Litý koláč z černých jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jw6o
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 52 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 36 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
litý tvarohový koláč,
litý koláč,
kolac z jeřabin,
jeřabinový koláč,
koláče lité,
recept na litý koláč,
litý ovocný koláč,
recept na stávu z cerne jerabiny,
šťáva z černé jeřabiny,
buchta s černou jerabinou,
buchta s jeřabiny,
moučníky z černé jeřabiny recept,
černé jeřabiny buchta,
rychlý koláč,
rychly ovocny kolac,
černá jeřabina,
rychly tvarohový koláč,
top recepty černo bile,
buchta z cernych jerabin
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
cukr moučkový,
olej,
prášek do pečiva,
sůl,
jeřabiny černé,
máslo,
cukr moučkový,
mouka polohrubá
Komentáře (6)