Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,40 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Lískové oříšky nasekáme na kousky a vmícháme do rozmixované hmoty.
Jednu větší nebo dvě menší zapékací misky vystříkáme olejem a naplníme připravenou paštikou. Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a necháme péci asi 25 - 30 minut, až se navrchu utvoří kůrka.
Paštika je výborná vychlazená a odleželá do druhého dne.
Zveřejněno 23. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Moje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 16 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 17 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 30 minutami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 1 hodinou
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 2 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 2 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
martiline před 4 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Petra1943 před 4 hodinami
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 5 hodinami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 5 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 14 hodinami
Tématické fráze:
paštika z tofu recept,
paštika z tofu recepty,
recepty z uzeneho tofu,
paštika z tofu
Suroviny:
cibule,
česnek,
tofu uzené,
žampióny,
smetana,
ořechy lískové,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (3)