Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 822 kJ / 4 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,56 g |
Tuky | 272,85 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 393 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 420,79 g |
Postup přípravy
Vyválíme tenký plát a vykrajujeme trojhránky. Krok 2: Pokládáme na plech vyložený papírem a ve středně vyhřáté troubě upečeme. Krok 3: Polovinu trojhránků namočíme do čokoládové polevy. Po ztuhnutí ještě postříkáme čokoládou. Krok 4: Na zbývající trojhránky nastříkáme kakaový krém a slepíme s trojhránky ozdobenými čokoládou.
Povrch trojhránků ozdobíme ještě krémem a alginátovou kuličkou (nebo cukrářským zdobením, lentilkami,...)
Zveřejněno 12. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové trojhránky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnOn
Moje poznámka
Kakaové trojhránky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnOn
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 4 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 4 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 5 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 6 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 7 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 9 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 10 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 10 hodinami
Tématické fráze:
čokoládové trojhranky helencino peceni,
kakaové trojhránky nepečené
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
tuk hera,
kakao,
žloutek,
kakaový krém,
poleva čokoládová,
Komentáře (4)