Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagetová dýně s tuňákem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 930 kJ /
461 kcal
Bílkoviny36,89 g
Tuky23,53 g
Vláknina14,66 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 331 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy20,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celú neolúpanú špagetovú dyňu uvaríme (v kuchte varím cca 20 minút, podľa veľkosti tekvice, od syčania ventilu, vypnem a nechám prechladnúť). Rozrežeme, vyberieme semienka a vidličkou dužinu vyšpagetujeme (vydlabeme pohybom vidličky špagety). Zvyšok dyne, ktorý nespotrebujeme, uchovávame v chladničke a použijeme na iné jedlo. Krok 2: Vyšpagetovanú dyňu (cca 500 g) spolu s tuniakom, narezanou cibuľou a brokolicou, prelisovaným cesnakom, bazalkou, pretlakom, vajíčkami, korením a soľou dobre premiešame. Krok 3: Zmes dáme do vymazaného pekáčika a pečieme na 180°C asi 40 minút. Krok 4: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 16. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagetová dýně s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8v3W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagetová dýně s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8v3W

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

To vypadá moc dobře, nikdy jsem nevěděla co s touto dýní, díky za krásný recept, určitě vyzkouším, dávám do oblíbených + bodík:yes::-K

lubinka: Ďakujem. :-K Špagetovej dyni som prišla na chuť pred rokmi, práve kvôli krásnym špagetám, ktoré sa z nej urobia. Odvtedy ju pestujem na záhrade, vtedy som si ešte nosila semená z Maďarska, teraz už ich dostať aj u nás. Jej výhoda je v tom, že aj v paneláku mi v kumbále na chodbe vydrží do jari.;-)

:yes::yes::-K

Tématické fráze:
špagetová dýně příprava, špagetová dýně recepty, špagetová dýně, recepty z dýně, špagetová dýně recept, recepty ze špagetové dýně, špagetová dýně obrázek, recepty, špagetová dýně, tunák- recepty, dyně špagetová dýně, recepty na špagetovou dýni, recepty se špagetovou dýní

Suroviny:
dýně špagetová, tuňák ve vlastní šťávě, brokolice, vejce, protlak rajčatový, cibule, bazalka čerstvá, česnek, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu