Suroviny pro 60
60
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 870 kJ / 2 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,51 g |
Tuky | 154,91 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 293,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech surovin uděláme vláčné těsto a necháme v chladu odpočinout přes noc.
Z těsta vykrajujeme hvězdičky, dáme je na plech s pečícím papírem. Krok 2: Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, vmícháme kokos.
Na každou hvězdičku zdobičkou uděláme bobek z marmelády, na něj kopeček z kokosové hmoty. Krok 3: Pečeme asi 10 minut/160°C.
Uchováme v chladu v uzavřené nádobě.
Z těsta vykrajujeme hvězdičky, dáme je na plech s pečícím papírem. Krok 2: Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, vmícháme kokos.
Na každou hvězdičku zdobičkou uděláme bobek z marmelády, na něj kopeček z kokosové hmoty. Krok 3: Pečeme asi 10 minut/160°C.
Uchováme v chladu v uzavřené nádobě.
Zveřejněno 7. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ježatá kolečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j43z
Moje poznámka
Ježatá kolečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j43z
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
MirkaMi před 6 minutami
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 8 minutami
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Tématické fráze:
kolecka
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
rum,
žloutek,
bílek,
cukr krupice,
kokos,
marmeláda rybízová
Komentáře (7)