Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 272 kJ / 2 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,39 g |
Tuky | 179,98 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,48 g |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 7,93 g |
Sacharidy | 22,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské vaječné fondue
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL5z
Moje poznámka
Francouzské vaječné fondue
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL5z
Nejnovější recepty
Turecká vejce
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 17 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 19 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutá bábovka
vagundova před 3 minutami
Rychlý ovocný koláč s drobenkou
chiara před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
joshap před 1 hodinou
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 9 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 13 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 14 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 14 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 15 hodinami
Langoše z jogurtu
lunav1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vaječna omáčka nad parou
Suroviny:
sýr tvrdý,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
chléb,
pečivo
Komentáře (5)