Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,58 g |
Tuky | 36,29 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 26,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Moje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Nejnovější recepty
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 7 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 12 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 12 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 12 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 13 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 14 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 14 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 19 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 19 hodinami
Tématické fráze:
krenova omáčka z vepřového masa,
křenová omáčka s vepřovým masem,
vepřový jazyk s omáčkou,
zpracování křenu,
vepřové s omáčkou,
krenova omacka s veprovym,
vepřové maso s omáčkou,
vepřová panenka s křenem,
srdce s křenovou omáčkou,
veprove maso s krenem,
vepřové maso na křenu,
omáčka k vepřové kýtě,
vepřové maso ořech,
vepřový plátek na křenu,
veprovy orech recepty,
vepřové maso s křenovou omáčku,
veprova panenka v krenove omacce,
vepřové platky na krenu,
vepřové maso v křenu,
vepřový jazyk s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
panenka vepřová,
máslo,
mouka hladká,
ořechy vlašské,
křen strouhaný,
cibule,
smetana,
cukr,
pepř,
sůl,
vývar,
ocet
Komentáře (2)