Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 577 kJ / 2 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,28 g |
Tuky | 70,70 g |
Vláknina | 37,70 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 244,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové babizny - starý lidový pokrm s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n17l
Moje poznámka
Pohankové babizny - starý lidový pokrm s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n17l
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 19 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 20 hodinami
Tématické fráze:
pokrny z pohanky,
pokrmy zpohanky,
tematycke pokrmy z valasska,
recept na jídlo s uzeným
Suroviny:
pohanka,
brambory,
maso uzené,
maso uzené,
slanina,
sůl,
zelí kysané
Komentáře (9)