Suroviny
Porce: 12 kusů bulek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 227 kJ / 3 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,16 g |
| Tuky | 86,40 g |
| Vláknina | 26,37 g |
| Cholesterol | 418 mg |
| Sodík | 9,22 g |
| Sůl | 22,65 g |
| Sacharidy | 429,11 g |
Postup přípravy
Mezitím rozehřejeme troubu. Krok 6: Poté bulky potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a dáme do trouby rozehřáté na 180°C upéct do zlatavé barvy. Doba pečení je cca 20 minut, podle typu trouby.
Upečené bulky dáme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 20. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulky s tvarůžkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Nor
Moje poznámka
Bulky s tvarůžkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Nor
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 30 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 31 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 33 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 33 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 44 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept bulka,
recepty na bulky recept,
recept na bulky,
tvarůžky recept,
recepty z tvarůžků
Suroviny:
mléko,
majolka,
cukr krupice,
sůl,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
tymián,
kmín celý,
kvasnice,
sýr tvarůžky kulaté,
smetana ke šlehání,
vejce,
kmín celý,
mouka hladká
Komentáře (11)
Ale po těchto tvarůžkových je dost velká žízeň
Eja57: Evi,smrdělo to fest
Lenunka: Magdalenko,ten romadur už nenechávej uležet se smetanou.On je dost měkký,tak postačí,když na každou bulečku použiješ kousek toho sýru
Děvčata děkuji Vám