Suroviny
Porce: 12 kusů bulek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 227 kJ / 3 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,16 g |
Tuky | 86,40 g |
Vláknina | 26,37 g |
Cholesterol | 418 mg |
Sodík | 9,22 g |
Sůl | 22,65 g |
Sacharidy | 429,11 g |
Postup přípravy
Mezitím rozehřejeme troubu. Krok 6: Poté bulky potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a dáme do trouby rozehřáté na 180°C upéct do zlatavé barvy. Doba pečení je cca 20 minut, podle typu trouby.
Upečené bulky dáme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 20. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulky s tvarůžkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Nor
Moje poznámka
Bulky s tvarůžkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Nor
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 3 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 4 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 4 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 1 hodinou
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 2 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 2 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 2 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 3 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept bulka,
recepty na bulky recept,
recept na bulky,
tvarůžky recept,
recepty z tvarůžků
Suroviny:
mléko,
majolka,
cukr krupice,
sůl,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
tymián,
kmín celý,
kvasnice,
sýr tvarůžky kulaté,
smetana ke šlehání,
vejce,
kmín celý,
mouka hladká
Komentáře (10)