Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí ragů v pivní šťávě

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 440 kJ /
1 539 kcal
Bílkoviny124,70 g
Tuky92,19 g
Vláknina10,46 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,08 g
Sacharidy34,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme kousky z krůtího masa, rychle opečeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zamícháme a zprudka a za stálého míchání restujeme ještě asi 2 minuty. Krok 2: Pak přilijeme 3 dl piva a 3 dl vody nebo vývaru, přidáme kečup, utřený česnek a necháme chvíli povařit. Krok 3: Nakonec vmícháme lžíci smetany a necháme ještě přejít varem. Osolíme, opepříme a máme hotovo. Podáváme s těstovinami, nejlépe s makarony a na talíři horké posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

Zveřejněno 11. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí ragů v pivní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x279

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí ragů v pivní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x279

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Paradni jidlo, pivo jsem pouzila cerne (Regent). Moc jsme si pochutnali.

Je to chutné jídlo, ale toho kečupu a zakysané smetany jsem musela dát více než je uvedeno v receptu, aby to získalo chuť. Zkusila jsem to s makaróny i s opékanými brambory. S opékanými bramborami je to super.:yes:

pěkný recept na těstoviny a hlavně s krůtím masem.;-):-K+1:yes:

Vyzkouším, recept se mi moc líbí. Ď.:-)
Teda jsem tu chvilku a už dostávám hlad...;-):-8

:-O:-*:-p:-p:yes:

Letím si pro vidličku:-D:yes:

6+ :yes::-p:-K:-K:-K

Kroupovko, to musí být fakt dobrý, dělám podobně, ale bez piva, tak to vyzkouším;-)Máš 5.boda:yes:

Tak to by som si hneď dala povedať:-p:yes:K tomu tie makaróny a syr...mňam,určite vyskúšam;-)Kveti,pozerala som si všetky tvoje recepty a fotky,no nádhera,hneď som zostala hladná;-):-)

Tématické fráze:
krůtí ragú, krůtí ragú recept, ragu z krutiho masa, krůtí ragú recepty, maso na šťávě s těstovinami, recept na krůtí ragu, ragů s těstovinami, krůtí ragů na smetaně, burgundske ragu, krutí ragu s těstovinami, krůtí ragů s těstovinou, ragů, vepřové ragů se zakysanou smetanou, krůtí ragů s těstovinamiv, ragů z krůty, krůtí prsíčka ve vlastní šťávě, recept na krůtí maso na šťávě, ragu kruti, krůtí ragů se smetanou, recept krůtí ragů

Suroviny:
prsa krůtí, cibule, česnek, kečup sladký, slanina anglická, smetana zakysaná, sůl, pepř, mouka hladká, pivo světlé

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu