Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem

Hodnocení receptu je 4,2 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JitkaR JitkaR

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 699 kJ /
3 752 kcal
Bílkoviny175,62 g
Tuky106,00 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,31 g
Sůl3,60 g
Sacharidy511,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Udělám si směs na masové knedlíčky - všechny suroviny smíchám dohromady a udělám kuličky. Krok 2: Rajská omáčka: Zpěním cibulku, na to dám masové kuličky aby se osmahly, pak přidám koření, protlak a zaliji vodou. Nechám vařit asi tak 30 min. Když jsou kuličky hotové, tak je vyndám a omáčku zahustím. Smíchám asi 3 lžíce hl. mouky se studenou vodou. Krok 3: Knedlík: Všechny suroviny na knedlík smíchám, rohlíky nakrájím na kostičky a zadělám těsto, pak to rozdělím na 3 části a vyválím knedlík.

TIP: Jak udělat masové koule do rajské omáčky

Zveřejněno 30. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4KGn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4KGn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

super rychlé , u synovi to moc chutná

vyzkoušeno a mělo to úspěch.. knedlík jsem sice koupila, ale jinak super. díky:yes:

Já osobně bych si s rajskou a mas.kuličkami více pohrála.Zdá se mi to chuťově chudé.Ale proti gustu....Nemyslím to teď špatně,ale jen bych chtěla upozornit na chybu v názvu;-)

Bibinka:Je to svatá pravda:no::no:

suslajda:Susli, máš pravdu, mě už to tu vůbec nebaví:no:lítá to sem po desítkách a všechno jsou to recepty, které už tu jsou a já už vidím, že až soutěž skončí, bude to tu tak nepřehledný, že nic nenajdem a ty rp.co dávají naše holky úplně zapadají:-//:no:

Bibinka:to je zbytečné, snad se ani nečtou komentáře:-(jen se sem frká recept za receptem už, aby ta soutěž skončila:-//:no:

JitkoR, víš, na co je vyhledavač, už jsme to psali mnohokrát a nedáš si říct-těchto receptů je tu spousta, tak je zcela zbytečný;-)

Před vložením receptu oužívej vyhledavač, je tu rajských habakuk.

rajska u nas vede:yes: je to vdecna a velmi chutna omacka. Ja davam tedy hoodne protlaku, 2x250ml a dva male. Mame radi echt krvavou:-8 Koreni si davkuju sama (nove koreni, tymian, bobkovy list, hrebicek a skorice) cibuli nesetrim. Pro ty moje rajskozrouty jsem to musela vymazlit:-D takze u me za rajdu je vzdycky bod;-):yes:

Tématické fráze:
rajská omáčka s masovými knedlíčky, masové knedlíčky v rajské omáčce, rajská s masovými knedlíčky, knedlíčky do rajské omáčky, rajská s masovými kuličkami, rajska s knedlikem, rajská omáčka s knedlíčky, rajská omáčka s masovými kuličkami, rajská omáčka s hovězím kluci v akci, masove knedlicky do rajske omacky, kluci v akci všechny recepty, rajska s knedlicky, rajská oímáčka s masovými knedlíčky, rajská omáčka a masové kuličky, rajska omacka od vitany, knedlicky do rajske, rajska omačka s masovyma kuličkama, knedlicky v rajske omacce, rajská omáčka s knedlikom, rajská s kulickami

Suroviny:
protlak rajčatový, koření na rajskou omáčku, voda, cibule, mouka hladká, maso mleté, sůl, pepř, mléko, vejce, strouhanka, mouka polohrubá, mouka hrubá, vejce, rohlík, prášek do pečiva, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu