Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 763 kJ / 3 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,75 g |
Tuky | 248,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 7,75 g |
Sůl | 19,00 g |
Sacharidy | 94,25 g |
Postup přípravy
Zapékací mísu obložíme anglickou slaninou, na dno dáme vrstvu brambor, posolíme a okořeníme, zakryjeme šunkou a posypeme nastrouhaným sýrem a opět opakujeme vrstvení. Horní vrstva končí sýrem. Krok 2: Anglickou slaninu překryjeme, zatížíme talířkem a v předehřáté troubě pečeme asi hodinu při 170 °C dozlatova.
Zveřejněno 5. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapečené v župánku z anglické slaniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3p6
Moje poznámka
Brambory zapečené v župánku z anglické slaniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3p6
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 17 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 18 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová omáčka bez smetany
asa007 před 11 minutami
Karbanátky
LUKES před 11 minutami
Jednoduché domácí Marshmallows
lendlova.j před 35 minutami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
cmelak155 před 49 minutami
Vepřové steakové plátky v troubě
8181bartova před 59 minutami
Řezy Margot
nochy před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Selská polévka s nudlemi
trdlo před 2 hodinami
Mrkvová polévka lehká
Penkapa před 2 hodinami
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 3 hodinami
Tématické fráze:
anglická slanina recept,
brambory s anglickou slaninoů,
zapečené brambory na slanině,
zapečené brambory
Suroviny:
brambory,
slanina anglická,
sýr tvrdý,
šunka,
sůl,
pepř,
paprika,
Komentáře (13)