Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,80 g |
Tuky | 25,02 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 27,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme celé hubky, osolíme, okoreníme, pridáme rascu, podlejeme 3 lyžicami vody a zakryté dusíme 15 min. Občas premiešame. Šťavy nemá ostať skoro nič.
Krok 2: Na panvici rozohrejeme troška oleja a vylejeme naň vajcia rozšľahané s mliekom. Okoreníme, osolíme. Za stáleho miešania necháme stuhnúť.
Krok 3: Na tanier dáme do venca huby a do stredu uložíme praženicu. Posypeme pažitkou.
Zveřejněno 21. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavky se smaženicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWxN
Moje poznámka
Václavky se smaženicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWxN
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 4 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 12 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový beránek
Pajkujka před 8 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 21 minutami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 50 minutami
Kuře na zelí
Walderama08 před 51 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 51 minutami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 1 hodinou
Velikonoční nádivka
zackovam před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
Smakoun před 1 hodinou
Tvarohová vánočka
zackovam před 4 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z václavek
Suroviny:
houby václavky,
cibule,
olej,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
vejce,
mléko,
olej,
pepř bílý,
sůl,
pažitka
Komentáře (2)