Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 429 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 5,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slijeme olej z tuňáka a zpěníme na něm drobně nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájenou papriku a rajčata. Dusíme pár minut a vmícháme papriku a protlak.
Krok 2: Po chvilce vsypeme rýži, přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Vše přivedeme k varu, promícháme a přikryté dáme do vyhřáté trouby na 200 st.
Krok 3: Pečeme 25-30 minut. Průběžně promícháváme a dle potřeby dolijeme vývar. Před koncem vsypeme hrášek a lehce vmícháme tuňáka. Dobře prohřejeme a můžeme podávat.
Zveřejněno 22. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džuveč s tuňákem podomácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RPm
Moje poznámka
Džuveč s tuňákem podomácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RPm
Nejnovější recepty
Velikonoční koláč
Přidáno před 2 sekundami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 1 hodinou
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 8 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 22 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno 18. 4. 2025 14:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový mazanec
Silvush před 13 minutami
Mazanec
m.frydrychova před 30 minutami
Babiččiny kynuté buchty
terkysekairy před 52 minutami
Turecká vejce
Lucie1001 před 1 hodinou
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 1 hodinou
Zvěřinový guláš
Sumaru před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 3 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 3 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 3 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept na džuveč,
dzuvec s ryzi a tunakem
Suroviny:
tuňák v konzervě,
rýže,
cibule,
rajče,
paprika čerstvá bílá,
protlak rajčatový,
hrášek,
paprika sušená sladká,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (11)