Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 554 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 9,74 g |
Vláknina | 17,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 363,66 g |
Postup přípravy
Bagety vkládám do trouby vyhřáté na 220-230°C. I s fólií, na které jsou uloženy, je sešoupneme na nahřátý plech. Hned potom do spodního plechu chrstneme asi 100-150 ml horké vody, troubu rychle zavřeme, aby vzniklá pára neutekla ven. Po 10-15 minutách pečení troubu rychlým otevřením vyvětrám – mám vyzkoušeno, že když peču v páře dlouho (nebo celou dobu), pečivo nemá křupavou kůrku.
Trouby pečou každá jinak, v té mé jsem bagety pekla asi 25 minut.
Zveřejněno 14. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořenové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzJ0
Moje poznámka
Kořenové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzJ0
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 16 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 16 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 14 minutami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 52 minutami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 1 hodinou
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 2 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
martiline před 4 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Petra1943 před 4 hodinami
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 5 hodinami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 5 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 13 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
bageta recept,
bagetky recept,
recept na chlebový kořen,
recept na kořenový chleba,
recept na bagety,
kořenový chleba recept,
dýňová bageta kořenov,
recept bageta,
recept na bagetu,
francouzské kořenové bagety,
bageta,
recept na koren pecivo,
včera recept na kořenový chleba,
preferement pečení,
pečivo kořen,
pekarny ktere pecou korenovy chleba,
kváskový kořenová bageta,
recepty za 10 kořen,
kořen-bageta
Suroviny:
voda,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
voda,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
kmín drcený,
sůl,
droždí
Komentáře (9)