Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH
Tento lahodný recept kombinuje šťavnaté kuřecí maso s intenzivní chutí česneku. Pokrm můžete připravit několika způsoby, každý má své kouzlo a výsledkem je vždy dokonale propečené maso, které se rozpadá na jazyku a je prostoupené vůní česneku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 082 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 74,94 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 137 mg |
Sodík | 808 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 10,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DvBB
Moje poznámka
Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DvBB
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 4 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 4 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 5 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 6 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 6 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 7 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 8 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuře v tlakacu,
kuřecí stehna v tlakaci
Suroviny:
kuře,
česnek český,
máslo,
slanina,
sůl
Komentáře (4)