Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH
Tento lahodný recept kombinuje šťavnaté kuřecí maso s intenzivní chutí česneku. Pokrm můžete připravit několika způsoby, každý má své kouzlo a výsledkem je vždy dokonale propečené maso, které se rozpadá na jazyku a je prostoupené vůní česneku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 082 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 74,94 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 137 mg |
Sodík | 808 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 10,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DvBB
Moje poznámka
Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DvBB
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 6 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 6 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 9 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 4 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 5 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 6 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 6 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 6 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 6 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 6 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 7 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuře v tlakacu,
kuřecí stehna v tlakaci
Suroviny:
kuře,
česnek český,
máslo,
slanina,
sůl
Komentáře (4)