Suroviny
Porce: 1dávka - pre 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 859 kJ / 1 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,98 g |
| Tuky | 4,17 g |
| Vláknina | 25,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 342,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Moje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 10 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
přehlasované o,
přehlasované u,
bramborove nugetky,
jak se píše přehlasované u,
psaní přehlasovaného o,
bramborové přílohy,
škubánky recept,
jak se dělá přehlasované o,
jak se pise prehlasovane o,
jak psát přehlasovaná písmena,
prehlasovany o,
psaní přehlasovaných písmen,
psaní přehlasované o,
psaní přehlasovaného u,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
maďarské recepty dödölle,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
jak napíšu přehlasované o
Suroviny:
brambory,
sůl,
voda,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
voda
Komentáře (19)
Ale musim uznat, ze urobit to tak dobre ako babicka je fakt tazke. Musia byt spravne mucne zamiaky, odhadnut spravne mnozstvo muky. Myslim, ze davame menej muky, ze je to ako husta zemiakova kasa, a potom sa to vykrajuje lyzicou a smazi.
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Ale vážne, je to stará klasika, asi z Maďarska-Uhorska...
Každopádně je to fantastické jídlo.