Suroviny
Porce: 2 chleby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 200 kJ / 3 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,30 g |
Tuky | 41,32 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 737,02 g |
Postup přípravy
Až vzejde kvásek, přidáme ho do mouky, přilijeme vodu, olej a ocet a vše důkladně promícháme.
Necháme těsto takto 45-60 minut kynout na teplém místě. Krok 3: Po vykynutí vytvoříme dva bochánky, přeneseme na vymazaný plech a necháme dalších 30 minut vykynout.
Pečeme v troubě při 200 °C 35-50 minut, dle velikosti bochánků.
Zveřejněno 20. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný semínkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M6x
Moje poznámka
Pšenično-žitný semínkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M6x
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 36 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 43 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 50 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka,
voda,
droždí,
sůl,
olej olivový,
ocet,
cukr,
semínka lněná,
semínka sezamová,
ořechy vlašské,
semínka chia,
semínka slunečnicová
Komentáře (4)