Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na trošce oleje si zpěníme cibuli a přidáme na kostky nakrájený prejt, který pořádně prohřejeme, aby se kostky úplně rozmělnily. Chvíli mícháme a pak zalejeme vývarem z vepřových kostí. Pokud máte málo krup, uvařit je zvlášť, nebo rýži, každý, co má rád. Dosolíme, opepříme a přidáme majoránku. Polévku ještě chvíli provaříme.
Zveřejněno 28. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prdelanka z nouze doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r082
Moje poznámka
Prdelanka z nouze doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r082
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 53 minutami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 8 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka z jelítkového prejtu,
polévka prdelanka,
domácí prdelanka,
prdelanka z jelita,
polévka z prejtu,
prdelanka z prejtu,
jelítkový prejt,
prdelanka polevka,
recepty na doma,
jelítkový prejt recept,
vareni krup,
vaření krup na zábíječku,
hovězí líčka recept,
prdelanka z jelit,
vyvar z veprovych kosti,
buchta na zabiječku,
jelitková polévka,
jak polévku z jelitkoveho prejtu,
prejt recept,
hovězí líčka
Suroviny:
cibule,
prejt,
vývar,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (40)