Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehká a voňavá kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwOE
Moje poznámka
Křehká a voňavá kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwOE
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 20 minutami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 20 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 12 minutami
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 11 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
čínská křehká kachna recept
Suroviny:
prsa kachní,
víno rýžové,
badyán,
omáčka sojová,
zázvor,
skořice,
sůl,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
voda,
olej řepkový,
česnek,
zázvor,
cibulka jarní,
víno rýžové,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
prsa kachní,
škrob kukuřičný
Komentáře (3)