Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 051 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,86 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 1,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme olej a zpěníme na něm uzenou papriku. Přidáme rajčatový protlak a necháme provařit.
Krok 2: Přidáme celé balení Expres Menu Hovězího masa ve vlastní šťávě, maso rozmačkáme na malé kousky a necháme prohřát.
Krok 3: Do směsi přilijeme vinný ocet a necháme zredukovat.
Krok 4: Housku rozkrojíme a naplníme zeleninou a trhaným masem dle chuti.
Zveřejněno 25. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burger s trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxmN
Moje poznámka
Burger s trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxmN
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 26 minutami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 56 minutami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 57 minutami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 2 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 5 hodinami
Suroviny:
olej rostlinný,
paprika sušená uzená,
protlak rajčatový,
hovězí maso ve vlastní šťávě,
ocet vinný,
houska,
okurka čerstvá
Komentáře (8)