Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,49 g |
Tuky | 174,33 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 962 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 248,10 g |
Postup přípravy
Dobrý je i po vychladnutí jako dezert s kopečkem zakysané smetany...
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Moje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 7 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 1 hodinou
Koka sušenky
faluska před 1 hodinou
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 3 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 4 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 6 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 15 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 20 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 20 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 20 hodinami
Tématické fráze:
jablečný nákyp,
rýžový nákyp s hruskami,
jablečný rýžový nákyp,
rýžový nákyp z hruškama,
rýžový nákyp s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s hruškama,
zdravý hruškový nákyp recept,
rýžový nákyp poloraich,
rýžový s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s tvarohem a jablky a hruskami,
rýžový jablečný nákyp,
hruška aby nezhnedla,
nakyp s hruškou
Suroviny:
mléko,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr,
vejce,
pudink vanilkový,
hruška,
skořice,
cukr krupice,
máslo,
rozinky,
ořechy,
kokos strouhaný,
šťáva citronová
Komentáře (4)