Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z hovězí svíce

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 15 min + 1 hodina uležení

15 min + 1 hodina uležení

Suroviny

Porce: podle počtu stolujících

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie267 kJ /
64 kcal
Bílkoviny2,79 g
Tuky0,97 g
Vláknina3,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátek svíčkové osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Dáme ho mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky ho velmi tence naklepeme. Fólii svrchu odstraníme a z naklepaného plátku uděláme kuličku, kterou opět dáme mezi dvě fólie a znovu naklepeme. Plátků uděláme tolik, kolik hned spotřebujeme. Dáme je na hodinu do lednice. Krok 2: Salát propláchneme studenou vodou a dáme do misky. Krok 3: Osolíme jej špetkou soli, opepříme a malinko zakápneme balsamicem. Promícháme. Krok 4: Na talířek naskládáme nachystané maso, na něj navršíme salát a posypeme jej hoblinkami Parmazánu.

TIP: Kvalitní maso můžete zkusit i usušit na jerky

Zveřejněno 11. 6. 2020

Poznámka autorky JanaDorazinova

Záleží na každém z nás, pro kolik lidí budeme carpacio připravovat. Já udělala jen pro sebe..Carpacio jsem dělala poprvé a musím říct, že je to opravdu lahůdka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z hovězí svíce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3RN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z hovězí svíce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3RN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
svíčková hovězí, olej olivový, pepř, balsamico, parmazán, rukola, rukola

Přidat fotografie receptu