Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabíjačkové masíčko ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wk9R
Moje poznámka
Zabíjačkové masíčko ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wk9R
Nejnovější recepty
Škvarkové a zelné placky
Přidáno před 49 minutami
Vanilková šarlota s ananasem
Přidáno před 8 hodinami
Chlebíčky s rostbífem
Přidáno před 9 hodinami
Pórkový koláč z bramborového těsta
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Panenka v bylinkách
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Sedm tipů, jak nápaditě ozdobit jednohubky pro návštěvu. Použít můžeme ořechy, bylinky a ovoce či ozdobně vykrojený sýr
Novoroční zvyky a pověry: Čočka zajistí peníze, vepřový ovar a uzené přinesou štěstí, s rybami vám ale zase uplave
Pět nejslavnějších drinků s proseccem: Aperol Spritz, Bellini nebo French 75 jsou zpestřením každé silvestrovské párty
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moje vaječná pomazánka
Darwin před 10 minutami
Pomalá kachna
vaclavagregrova před 2 hodinami
Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Leninka87 před 2 hodinami
Lehké kovbojské fazole
PaveL2002 před 2 hodinami
Cibulačka se sýrovými toasty
Kajkajak před 3 hodinami
Škvarkové pagáče
Merylas před 3 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Matea před 4 hodinami
Veka domácí na chlebíčky
MildaJansa před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
MildaJansa před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
George63 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zabijačkové recepty,
zabíjačkové speciality recepty,
zabijackove speciality,
zabijačkové zelí,
žitný ostrov,
zabíjačkové speciality-recepty,
slovenské speciality recepty,
žitný ostrov slovensko,
recepty na zabijačkové speciality,
zabijacka recepti,
recepty na zabíjačku,
recepty na zabíjačku,
zabíjačkové speciality recept,
zabijačkové zelí recept,
zabíjačkové pečené maso,
pecene maso zabojackove,
slovenské zabijačkové speciality,
recepty zabíjačkových specialit,
recept na zabijačkové speciality,
speciality zabíjačka
Suroviny:
kosti vepřové,
plecko,
sůl,
česnek,
voda,
brambory,
kmín celý,
cibule
Komentáře (14)