Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,94 g |
| Tuky | 0,80 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Moje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 14 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 15 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 16 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 16 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Suroviny:
buřt,
brambory,
cibule,
voda,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
chilli,
olej,
jíška
Komentáře (24)
***
ad. cibule:
Bych na "kapce" tuku popustil buřtíky a cibuli přidal později...
V poslední době praktikuji radu neznámé kolegyně a cibuli smažím velmi, velmi pomalu na nízkém plameni takřka bez míchání
No, byl bych potěšen když se mi kolegyně ozve, neb bych ji rád blahořečil
***
Dajda:
Já su stará konzerva
S druhou časťou komentáru úplne súhlasím. Lenže si všimni, koľkokrát práve tie duplicitné recepty majú spústu palcov nahor, takže sú vlastne inšpiráciou pre vkladanie dookola.
casino, tejaja: Co se týče diskusí, že do svíčkové nebo hamburské nepatří hořčice a do "pravého" pokrmu to a to, protože to tak někdo napsal před půlstoletím do norem, nebo to tak dělají Italové, tak mi to přijde trochu nepatřičné, protože kdybychom se toho drželi, tak se kuchařské umění nebude vůbec rozvíjet, a to by byla škoda. Recept není zákon, už to píšu asi podesáté. Takže inovace do nových receptů rozhodně ano, ale my tu máme mnoho receptů, které jsou naprosto totožné, ingrediencemi, gramáží i postupem (zkuste si třeba najít, kolikrát tu je skvělý moučník, který se drží na 2. místě TOP - a všechny duplikáty byly přidány až post) snad jen tu fotku mají jinou. No a kdybychom ty duplikáty odečetli od celkového počtu 60 tisíc receptů, tak by jich bylo o hodně méně.
No, moc vám nerozumím..., ale mně splasklo minimálně 3x, pokudměpaměťneklame
Eja57: Právě takhle přidávám kapku mléka. Jídlo zjemní, zvláště když přidávám pálivou papriku.
Možná je to netradiční, ale proč ne?
***
A co se týká "podobných" receptů, tak iks krát tu bylo zmiňováno, že vlastníci stránek nejsou proti
Je tu skoro 60.000 receptů...
...no, kdo z vás to má, přátelé
https://www.mimibazar.cz/recept.php?strana=2&id=73...
Takže ji mažu.
MamlajdaM: Kéž by to byla pravda!
JanaDorazinova: Na zjemnění dávám trochu mléka!