Červená kari pasta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 341 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,27 g |
Tuky | 100,35 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Papričky zbavíme semínek a pokrájíme na menší kousky. Galgán nakrájíme na tenké plátky. Z limetek vymačkáme šťávu. Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Citrónovou trávu omyjeme a nakrájíme.
Krok 2: Všechny suroviny dáme do hmoždíře a třeme, dokud nevznikne konzistence pasty. Dáme do sklenice a uzavřeme, uschováváme v lednici až 5 měsíců.
Zveřejněno 28. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená kari pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GrN
Moje poznámka
Červená kari pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GrN
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 10 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 10 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 8 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 9 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 11 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 14 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 15 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 15 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 16 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 16 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 16 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 17 hodinami
Suroviny:
chilli paprika čerstvá,
limetka,
česnek,
tráva citronová,
olej arašídový,
semínka koriandru
Komentáře (8)