Postup přípravy
(Pokud nepracujeme se zbylými šulánky, je třeba je z bramborového těsta nejprve uvařit. Většinou na to myslím při vaření bramborových knedlíků předem a připravím si a uvařím i nějaké šulánky.) Krok 3: Zapečeme v troubě při 180-200 °C, asi 30-45 minut (podle množství surovin v pekáčku), do červena.
Pokud používám libové uzené maso, během pečení směs ještě pokapu rozpuštěným sádlem.
Zveřejněno 7. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Moje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Nejnovější recepty
Turecká vejce
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 18 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 21 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno 4. 4. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát do zásoby
hlavous před 33 minutami
Kynutá bábovka
vagundova před 1 hodinou
Rychlý ovocný koláč s drobenkou
chiara před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
joshap před 2 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 11 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 14 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 15 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 15 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 16 hodinami
Suroviny:
těsto bramborové,
zelí kysané,
maso uzené,
sádlo
Komentáře (6)