Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 662 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,02 g |
| Tuky | 11,34 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 149 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Pokud chceme pokrm bezmasý, uzeninu vynecháme. Krok 2: Starší rohlíky, housky... prokrojíme a naneseme na ně vrstvu sýrové směsi. Pak pečivo naskládáme na plech, těsně vedle sebe, aby se nekolébalo a náplň při pečení nestékala. Plech s pečivem vložíme do předehřáté trouby na 180 °C a zapečeme do změknutí náplně - vše ze směsi se spojí dohromady. Krok 3: Podáváme ihned po vytažení z trouby, se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.
Zveřejněno 13. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané pečivo se sýrovo-paprikovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp3P
Moje poznámka
Zapékané pečivo se sýrovo-paprikovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp3P
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 10 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 38 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Sachr cukroví
adela. před 1 hodinou
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Suroviny:
veka,
sýr tvrdý,
paprika čerstvá červená,
paprika sušená sladká,
vejce,
uzenina
Komentáře (3)