Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky

Pokud chceme dělat rybí karbanátky a nemáme dost rybího masa, můžeme ho částečně doplnit masem mletým, nejlépe stejným dílem vepřového a hovězího. Kořeníme tak, jak jsme u karbanátků zvyklí a smažíme dozlatova.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

saudyova

Středně náročný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 20 min

65 min (45 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kapra vyfiletujeme, maso i s kůží pomeleme na hrubém strojku i s drobnějšími kostičkami. Krok 2: Přidáme mleté maso, česnek, majoránku, sůl, vejce, pepř a na zahuštění trošku strouhanky, vše dle své chuti. Krok 3: Uděláme tenčí karbanátky a osmažíme v rozehřátem oleji dozlatova.

TIP: Jak vykuchat kapra

Zveřejněno 10. 8. 2009

Poznámka autorky saudyova

Jako příloha se hodí chléb, brambory, zelenina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoBO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoBO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

Opravdu výborný recept, vše je rychlé, jednoduché a hlavně chutné. yes:.

Recept je opravdu výborný. My jsme filetovali kapra a velkého cejna. Vše jsme pomleli s libovým vepřovým bokem v poměru 2/3 ryby a 1/3 maso. Malé rybí kosti se mletím zcela "ztratily". Jinak ochuceno jako klasická sekaná, voňavé a šťavnaté. Kdo ochutnal, ryby nehádal.

:-/ Škoda kapra.

Dobrý den protože jsem nejedl tento pokrm hodně dlouho, tak jsem si přečetl několik receptů a tento se mě jevil jako jednoduchý a rychlý. použil jsem filety s kapra a v. bok jinak podle receptu. Výsledek, VÝBORNÉ.:-p

Já je dělala někdy kolem 20hod, ale než jsem to všechno dodělala, tak je půlnoc. Se picnu. Ještě, že zítra nemusím do rachoty ... :-D:-D

Jéééééé, ty mne neštvi, takhle večer, jo?:-O:yes::yes:

Místo v masomlýnku jsem to připravovala v robotu. Děti mají na zítra připravený oběd.;-)

Tématické fráze:
rybí karbanátky, rybí karbanatky recept, rybi karbanatky z kapra, rybi karbenatky, rybí karbanátek recept, rybi karbanatek, recept na rybi karbanatky, karbanátky z kapra, rybí karbanátky-recept, recept na rybí karbanátek, recept rybí karbanátky, rybí karbenátek, rybí karbanátky recept kapr, rybí karbanátek recepty, rybý karbanatky, rybí karbenátky recept, rybí karbanátky recepty, recepty rybí karbanátky, rybíkarbanátky, rybí karbanátky s kapra

Suroviny:
maso mleté, kapr, sůl, pepř mletý, česnek, majoránka, vejce, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu