Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka s masovými knedlíčky

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie52 617 kJ /
12 576 kcal
Bílkoviny370,63 g
Tuky77,26 g
Vláknina331,45 g
Cholesterol 489 mg
Sodík 1,99 g
Sůl2,61 g
Sacharidy2 433,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na trochu oleja vhodíme nakrájanú slaninu, roztopíme, orestujeme cibuľu. Krok 2: Pridáme pretlačený cesnak, pokrájanú koreňovú zeleninu, kocky zemiakov, posypeme paprikou, premiešame, prilejeme vodu, príp. bujónovú kocku, osolíme, povaríme. Krok 3: Do mletého mäsa dáme rozšľahané vajce, čierne korenie, osolíme a dáme toľko múky, strúhanky, koľko masa pojme. Krok 4: Formujeme mokrými rukami knedlíčky - ako väčšie čerešne a vhadzujeme do vriacej polievky. Či sú uvarené, zistíme prekrojením a ochutnaním.

Zveřejněno 11. 11. 2009

Poznámka autora magdalenka

Polievka je sýta, ako druhý chod volíme niečo ľahké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QnOM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QnOM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

:-)<3:yes::-K

Veronika.Hrozna: som rada, že som ťa inšpirovala a chutilo vám.

Eja57: Dala jsem vyvar a knediky z masa jsem uvarila zvlast v bujonu. Super polivka.Manzel suproval az 3x, moc mu chutnala. Myslela jsem, ze budeme mit polevku na 2 obedy,ale ........

Veronika.Hrozna: telecí vývar bych si nechala na něco jiného - tady je chutí tolik, že voda podle mne úplně stačí a bude to moc dobré.....

magdalenka: Mohu dat teleci vyvar, misto bujonu? Nebude se to tento, s tim veprovym? Zitra chci uvarit.

Dajda: Tuhle uvařím, ten můj bez polévky ani ránu! Polévkový maniak, dnes ráno v 8 hodin v županu, vařil polévku! :-D:-D:-D

magdalenka: Venku je tak, že by psa nevyhnal, jak se říká u nás v Čechách. Nastává čas vydatných záhřevných polévek:-! :-D

Jaromira18: :-K

:yes:Magdalenko polívka musí být moc dobrá, moc ráda jí uvařím.:-K:-K:-K

Bramboračku sice nejím ale tohle ochutnám ........... vypadá nadherně :yes::yes::yes::yes:

Maryla337: ďakujem.

Zobrazit 4 starší odpovědi

Katka:ďakujem.

Jsem polévková a dnes jsem hledala něco speciálního. Našla. Jedním slovem výýýborná. Děkuji za recept.:yes::yes::yes:

magdalenka, až teraz som si všimla tú polievku, vyzerá vďaka Hanke výborne, a určite sa teraz bude v chladnejšom čase hodiť. Dávam do obľúbených, príde na to rad.;-):yes::-D A ešte bodík:yes:

Hanka, mám radosť, že by Tebe a Tvojej rodine u nás chutilo!

HankoPu - bezvadné, už jsem se na ní také chystala ;-)

Tématické fráze:
masové knedlíčky do polévky, haluškovač tescoma, bramboračka s masovou směsí, polevka s masovymi knedlicky, bramboracka z mleteho masa, bramboracka s mleteho masa, polévky recepty, mesove knedliky do polievky, polevka s knedličky z mleteho masa, knedlíčky do polévky z mletého masa, masové knedlíčky do polévek, www bramboracka, recept na masovou zmes do bramboračka, bramboracka, masove knedlicky do polievky recepty, směs na masové knedlíčky do polévky, knedlíčky z mletého masa do polévky, polívka s masovyma knedlickama, polivka bujonova, masove knedlicky

Suroviny:
slanina uzená, olej, cibule, mrkev, petržel, celer, česnek, sůl, paprika sušená sladká, brambory, bujón, petrželka, libeček, maso vepřové mleté, vejce, pepř, sůl, mouka polohrubá, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu