Jeřabinová zavařenina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 968 kJ / 3 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,15 g |
Tuky | 10,50 g |
Vláknina | 66,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 703,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jeřabiny zbavíme stopek a pořádně propereme ve vodě.
Krok 2: Vsypeme je do hrnce, podlijeme trochou vody. Dusíme doměkka. Následně odebereme část rozvařených jeřabin a zbytek propasírujeme dohladka.
Krok 3: Propasírovanou šťávu smícháme s rozvařenými jeřabinami, přisypeme cukr a mletou skořici.
Krok 4: Vaříme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Vše zakápneme citronovou šťávou a promícháme.
Krok 5: Ještě horkou zavařeninu plníme do čistých a suchých sklenic. Můžeme sterilizovat, jestli chceme prodloužit životnost.
Zveřejněno 30. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jeřabinová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0G47
Moje poznámka
Jeřabinová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0G47
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Malinová bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 15 minutami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 21 minutami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 55 minutami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 2 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 6 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 10 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 10 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 10 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 12 hodinami
Suroviny:
jeřabiny,
cukr,
citron,
skořice mletá
Komentáře (2)