Dobrý guláš bez míchání
Dlouhé pečení guláše v troubě nám zajistí, že se maso dokonale provaří a změkne. Přísady a příchutě, které máme v guláši rádi si tam samozřejmě můžeme rovněž přidat. A nejlépe chutná s chlebem.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 208,84 g |
| Tuky | 14,70 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 814 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 77,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Moje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 19 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 5 minutami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 53 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 2 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 3 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 hodinami
Kapří hranolky
loing před 14 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dobry recept na gulás,
kolik je jedna polévková lžíce mlete papriky,
pečeme guláš,
pečený guláš bez michani
Suroviny:
cibule,
paprika sušená sladká,
masox hovězí,
solamyl,
kližka hovězí,
paprika sušená sladká,
voda,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
majoránka,
česnek
Komentáře (8)