Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 135 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 27,72 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 134,85 g |
Postup přípravy
Podávame horúce ako prílohu.
Zveřejněno 28. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
Moje poznámka
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 19 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 3 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 4 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 17 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 17 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
šafránové blizny,
voda,
ocet vinný bílý,
olej,
hořčice,
víno bílé,
pepř,
sůl,
šalvěj
Komentáře (2)