Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 553 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,33 g |
Tuky | 124,66 g |
Vláknina | 8,94 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 24,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěný bůček nakrájíme na plát, rozklepeme, potřeme prolisovaným stroužkem česneku, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátky nebo omotáme kuch. provázkem. Kotouč potřeme zbylým lisovaným česnekem (česneku můžeme dát i více) a posypeme kmínem.
Krok 2: Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme zatočené maso a za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka. Kotouč vyjmeme, šťávu vyrestujeme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, povaříme a šťávu přecedíme na kotouče. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s brambory, k tomu se hodí špenát, nebo i zeleninový salát.
Zveřejněno 30. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Moje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 20 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 7 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 7 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 8 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 9 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 11 hodinami
Suroviny:
kost,
klobása,
česnek,
sůl,
kmín celý,
tuk,
cibule,
vývar,
Komentáře (3)