Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 505 kJ / 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky (cca 1 cm), jemně naklepeme, z obou stran trochu osolíme. V misce smícháme olej, ocet a bylinky. Do směsi přidáme maso, promícháme a necháme pár hodin v chladu uležet, nejlépe přes noc.
Krok 2: Na rozpáleném másle osmahneme maso i se šťávou, maso vyndáme na talíř, podlijeme vodou, necháme projít varem a šťávou maso na talíři přelijeme.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVX
Moje poznámka
Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVX
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 6 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 15 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 32 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 50 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 1 hodinou
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Suroviny:
kost,
koření provensálské,
bylinky,
sůl mořská,
koriandr sušený,
máslo,
kečup sladký,
víno růžové
Komentáře (2)