Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 186 kJ / 2 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,32 g |
Tuky | 143,04 g |
Vláknina | 24,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 304,83 g |
Postup přípravy
Místo strouhanky můžeme použít drcené máslové sušenky smíchané s kokosem. Krok 3: Náplň dáme na vyválené placky těsta, pevně svineme a uzavřeme. Plech potřeme studenou vodou (pod listové těsto, jinak použijeme pečící papír), štrúdl naopak potřeme tukem, nejlépe máslem. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl exotický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9V2J
Moje poznámka
Štrúdl exotický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9V2J
Nejnovější recepty
Velikonoční sekaná
Přidáno před 9 minutami
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 22 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno 18. 4. 2025 14:01
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 33 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 58 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
banán,
pomeranče,
hruška,
víno hroznové,
strouhanka,
kakao granko,
arašídy,
tuk
Komentáře (10)