Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Když je maso měkké, vytáhneme ho ze šťávy a odložíme na talířek. Šťávu rozmixujeme, aby v ní nebyly kousky, a zahustíme hraškou. Maso vrátíme do šťávy, celou směs osolíme a opepříme a necháme provařit aspoň 20 minut. Přidáme žampiony a opět necháme provařit cca 10 minut.
Podáváme s rýží a na talíři posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Moje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Nejnovější recepty
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 2 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 15 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 15 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 10 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 12 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 12 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 12 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 14 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 14 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 16 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 16 hodinami
Tématické fráze:
pštros recepty,
pštros recept,
pečený pštros,
recepty ze pštrosa,
recepty z pštrosa,
steak z pštrosa,
vareni pstrosi kyta,
stejk z pštrosa,
pštros steak recept,
steak z pštros,
kuchařka pštros,
recepty se pstrosa,
recept na pstrosa,
recepty pštros,
kyta pstros,
pštrosí maso na žampionech,
recepty s pštrosa,
steak ze pštrosa recept,
medajlonky z pštrosa praha,
jidlo z pštrosa
Suroviny:
maso pštrosí,
cibulka jarní,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
hraška
Komentáře (25)