Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 745 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,62 g |
Tuky | 7,55 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 74,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na rezance nakrájané mäso a opražíme.
Krok 2: Vložíme na rezance nakrájanú papriku, okoreníme, posypeme mletou paprikou, osolíme a podlejeme 2-3 lyžicami vody. Dusíme domäkka (cca 15 min). Ak treba, počas dusenia podlejeme, ale len niekoľko lyžíc vody, aby šťavy nebolo príliš veľa.
Krok 3: Potom pridáme na kolieska narezané banány a už ich iba prehrejeme.
Krok 4: Podávame s ryžou, kuskusom, cestovinami...podľa svojej chuti.
Zveřejněno 31. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová pánev s drůbežím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/REQO
Moje poznámka
Banánová pánev s drůbežím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/REQO
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 5 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 12 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 27 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
paprika čerstvá červená,
cibule,
banán,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (1)