Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ptáci

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amarcha amarcha

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 222 kJ /
1 009 kcal
Bílkoviny223,00 g
Tuky13,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí zadní nařežeme na silnější plátky a pořádně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí a na tu umístíme kousek uvařeného vejce, nakrájenou kyselou okurku, klobásu nebo párek, slaninu a opatrně motáme do závitku. Dobře ovážeme nití. Krok 2: Na oleji opečeme nakrájenou cibuli, přidáme maso a opékáme ze všech stran, až se maso zatáhne, podlijeme vodou a dusíme min. 1,5 hod. Krok 3: V lahvičce nebo sklence smícháme vodu s hladkou moukou (nejčastěji protřepávám v šejkru nebo zavařovačce) a vlijeme do šťávy z masa, abychom ji zahustili. Na konci ve šťávě rozpustíme kousek másla. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 11. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ptáci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8DL2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ptáci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8DL2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Skvělá klasika, která nikdy nezklame.

Španěláka miluju, ať je název jakýkoliv.

No, nový název, ale jinak je to furt dokola

Tématické fráze:
španělské ptáčky naruby, recepty na ptáky, ptaky recept, ptáci recept, španelsky ptacek naruby, receprt na ptáky, z hovězího ptačí, co uvařit z hovězího zadního, hovězí ptáky, hovčzi ptačí, jak uvařit španělské ptáka, hovězí roštěná ptačí, roštěná ptačí, jak uvařit hovězí zadní, recept omačka ptaky s hoveziho masa, co uvařit z hovězího hrudí, zadní hovězí recept, recept na ptaky, recept na hovězí, hovězí zadní recept ptaky

Suroviny:
hovězí zadní, cibule, pepř, sůl, hořčice plnotučná, máslo, vejce, okurky sterilované, klobása, slanina, mouka hladká, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu