Květák v octě jako okurky
Objevte lahodný způsob, jak uchovat květák na delší dobu. Tento recept vám ukáže, jak jednoduše přeměnit květák na křupavou, pikantní pochoutku, která se skvěle hodí jako příloha k jídlům nebo do salátů.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 773 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Moje poznámka
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 11 minutami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 52 sekundami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 12 minutami
Velikonoční beránek
Sweety77 před 32 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 2 hodinami
Velikonoční Jidáše
Akuska před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 3 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zavařený květák,
naložený květák,
jak zavařit květak,
zavařovaný květák,
květák na kyselo,
zavařování květáku recept,
květák naložený,
jak zavařovat kvetak,
zavařit květak,
květák v octě,
zavařovat květák,
zavarany karfiol,
kvetak zavareny,
zavařený květák na kyselo,
zavařování květáku,
zavarovany kvetak recept,
sterilizovany květak,
zavareny kvetak recept,
recept na zavařování květáku,
kvetak zavareny na kyselo
Suroviny:
květák,
bobkový list,
pepř černý,
koření nové koření,
mrkev,
cibule,
sůl,
ocet,
cukr krystal,
feferonka
Komentáře (29)