Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 106 kJ / 1 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,30 g |
| Tuky | 37,40 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 235,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kváskové žemle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9RV
Moje poznámka
Špaldové kváskové žemle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9RV
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 42 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
špaldove housky,
kváskové kaiserky,
kváskové krekry,
kvaskove spaldove bulky,
kvaskove bagety spaldove,
špaldová mouka recepty,
špaldová mouka kvásek,
kváskové bagetky,
špaldové kváskové housky,
spaldova mouka do kvasku,
housy ze špaldové mouky,
kvaskove zemlicky,
špaldové housky z kvásku,
špaldové kváskové rohlíky,
kváskové špaldové večky,
recepty na kvaskove spaldove bagety,
žemle ze špaldové mouky,
slané pečivo ze špaldovy mouky,
špaldové kváskové,
kvaskove zmle
Suroviny:
kvásek,
mouka špaldová celozrnná,
voda,
mouka chlebová,
mouka špaldová celozrnná,
sůl,
olej,
voda,
semínka lněná
Komentáře (9)
nezkoušel jste někdo v receptu použít použít pouze špaldovou celozrnou mouku?
Šlo by to?
Díky za info, H.