Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatový salát s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Paradajky umyjeme, pokrájame. Listy medvedieho cesnaku umyjeme, necháme okapať a posekáme. Zmiešame s paradajkami, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olejom. Ihneď konzumujeme, kým cesnak "nezhadrovatí".

Zveřejněno 25. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pRlQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pRlQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Marie Svarcova: tu rastie v lese. Orat sa neda.:-8

:-)<3:yes:paráda :-K u nás to někdo nechal vše zaorat, aby tam lidi na něj nechodili ;-(

tejaja: tesi ma. Je to vzdy takto na jar skvely salat. Z mladuckych jemnych listkov chuti skvele.

magdalenka: Vynikajúci šalátik, krása. ;-):yes::yes::yes: Urobila som, zjedla a chválim. ;-) Fotečku pridávam.

U nás sa už medveď na slnku tlačí zo zeme. Pripravila som si tento šalát a experimentálne som do neho nakrájala banán. Bola to zaujímavá a chutná kopmbinácia, kto nevyskúša, neuverí...doporučujem!

Vida a v mrazáku mi česnek překáží, za chvíli poroste nový ;-):-p:yes::yes::yes:

;-):yes:

:-p zkusím;-)

Můžu se zeptat - dá semedvědí česnek někde sehnat nebo na něj fakt musím vyrazit kamsi do přírody?? Já ho totiž určitě nepoznám :-D Jinak krásná, láka:yes:vá fotka

Už roste medvědí česnek?To bych měla vyrazit do lesa;-):yes:

;-)

Magdalenko krásná fotka:-Ka moc hezký lehký salátek:-*:-p+:yes:

Zdravy, lehky salatek a nadherna fotka. Jsem rada, ze mohu byt prvni, kdo da bodik...:-K.

Tématické fráze:
salát z medvědího česneku, medvědí česnek salát, salát s medvedim cesnekem, lehký bramborový salát s medvědím česnekem, medvědí česnek recepty, zeleninový salát s medvědím česnekem, recept salat medvedi cesnek, s česnek medvedi salaty, rajčatový salát, medvědí česnek saláty, zdravý rajčatový salát, medvědí česnek recept salát, medvědí česnek salát recept, salat z rajcat a medvědího česneku, salat rajčata medvědí z medvědího česneku, medvědí česnek recepty salát, medvědí česnek recepty na salát, rajčatový salát s medvědího česneku, salát česnek medvědí, rajčata smedvědím česnekem

Suroviny:
rajče, česnek mědvědí, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu