Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,10 g |
| Tuky | 23,41 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plec nakrájíme na nudličky, necháme v marinádě uložené přes noc. Mrkev očistíme a nastrouháme na silnější plátky, stejně tak papriku, pórek na kolečka.
Krok 2: Ve wok pánvi začneme smažit naložené maso (již není potřeba přidávat nebo použít další olej, maso v něm bylo již dostatečně naložené), přidáme papriku, mrkev a pórek. Nakonec jemně zahustíme škrobem. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 6. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Moje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 1 hodinou
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 minutami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 6 minutami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 53 minutami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 2 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 3 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 4 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
pórek,
škrob,
omáčka sojová sladká,
omáčka sojová,
olej sezamový
Komentáře (4)
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...