Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 316 kJ / 2 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,40 g |
| Tuky | 91,25 g |
| Vláknina | 181,80 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 7,86 g |
| Sacharidy | 190,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole namočíme den předem a druhý den slijeme vodu.
Krok 2: Zalijeme čerstvou vodou a na mírné teplotě uvaříme téměř doměkka (na skus).
Krok 3: Při cezení si ponecháme asi 200 ml vývaru z fazolí.
Krok 4: Bůček nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ho, přidáme scezené fazole, hořčici, javorový sirup, dobře osolíme a důkladně promícháme.
Krok 5: Zasypeme práškem do pečiva.
Krok 6: Do zapékací misky vytřené máslem vložíme fazolovou směs, zalijeme vývarem z fazolí a pečeme přikryté v troubě rozehřáté na 200°C asi dvě hodiny.
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Moje poznámka
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
úprava fazolí,
bostonské pečené fazole,
recepty na upravu fazoli,
kuchyňská úprava fazolí,
fazole úprava,
fazole recept,
fazole recepty,
bolonske fazole,
fazole soda,
bostonské s fazolemi,
recepty z fazolí,
bostoske fazole,
kuchynska uprava fazole,
pečené bostonske fazole,
úprava fazole,
recepty fazole,
kuchyňská úprava bílé fazolky,
dna a fazole,
úprava fazolí recept,
fazole
Suroviny:
fazole červené,
bůček uzený,
hořčice dijonská,
sirup javorový,
sůl,
prášek do pečiva,
máslo
Komentáře (19)
Ale tady bych to nezkoušela.
Co nechutnalo?
Nešly by první 3 kroky zkrátit použitím předvařených fazolí z konzervy? Zkusili jste to někdo?
Chuť je to moc zajímavá a pošmákli jsme si. Já jako tradičně vylepšoval dvojitou porcí uzeného a moc moc chutnalo. Pošmákli jsme si.
proto ukládám
Pekny a jednoduchy receptik..