Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 69,73 g |
Vláknina | 24,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 225,03 g |
Postup přípravy
Pečieme v rúre asi 30 min na 180°C. Krok 3: Na omáčku prešľaháme 4 lyžice olivového oleja, ocot, prelisovaný cesnak, horčicu a cukor.
Omáčku nalejeme na horúce zemiaky a dobre premiešame. Krok 4: Ihneď podávame posypané vňaťou so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 21. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Moje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 3 minutami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 7 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Suroviny:
brambory rané,
olej olivový,
pepř,
sůl,
olej olivový,
česnek,
cukr krystal,
hořčice dijonská,
ocet jablečný,
nať petrželová
Komentáře (5)